Internasjonal appell: Støtt Trotsky House Museum!

Siden mars i år, for nesten fem måneder siden, har Leon Trotsky House Museum i Mexico vært stengt for publikum på grunn av tiltakene for å begrense spredningen av COVID-19-pandemien. Vi har mottatt en appell fra Trotskys barnebarn Esteban Volkov om å støtte museet under denne vanskelige situasjonen. Trykk her og gi en generøs donasjon. Alle donasjoner går direkte til museet.

En stor andel av museets inntekter (billettsalg, kafeteria og gavebutikk) har nå tørket ut, noe som har gitt en stor belastningen på museets muligheter til å holde seg åpen. Leon Trotsky House Museum er en unik institusjon dedikert til å bevare arven etter den stor russiske revolusjonæren og huset han bodde og arbeidet i sammen med sin kone Natalia og barnebarnet Esteban frem til han ble drept i 1940.

Museets fremtid kan nå være i fare. Derfor oppfordrer vi deg til å trykke på linken nedenfor og hjelpe med å støtte denne uerstattelige delen av den revolusjonære historien.

DONER FOR Å STØTTE TROTSKY HOUSE  MUSEUM! 

Videoappell fra Estaban Volkov (spansk tale og engelsk tekst): https://www.youtube.com/watch?v=gsWBpwq3wbk&feature=emb_logo