[BOKLANSERING] The History of Philosophy: A Marxist Perspective

Vi er stolte over å kunngjøre utgivelsen av The History of Philosophy: A Marxist Perspective. Denne boken vil vise seg å være en viktig håndbok for revolusjonære som kjemper for å styrte kapitalismen i dag. Registrer deg her for boklanseringen med Alan Woods den 26. september klokken 17.00, og få et eksemplar tilgjengelig for en begrenset periode til rabattert pris.

En virkelig unik bok. I The History of Philosophy: A Marxist Perspective, bruker Alan Woods historisk materialisme som metode til å analysere utviklingen av menneskets ideer. Det som er beskrevet er en utviklingsprosess for ideene, fra det lavere til det høyere – ikke på en lineær og mekanisk måte, men gjennom motsetninger og kamper.

Ved å begynne med kampene og innsiktene til de tidligste, primitive menneskene i forsøkene deres på å bare overleve, gjennom fremveksten av klassesamfunnet og oppblomstringen av ideene under slavesamfunnet i det antikke Hellas, sporer boken filosofiens utvikling helt til Marx og Engels, som trakk på det beste fra tidligere filosofi for å produsere det marxistiske filosofiske synet.

Dialektisk materialisme, metoden til Marx og Engels, ser på verden, ikke som en statisk, urokkelig virkelighet, men i dens konstante endring og bevegelse i samsvar med lover som kan oppdages.

Filosofiens historie er en utmerket bok til å hjelpe leseren i å forstå marxismens metode. Midt i den dypeste krisen det kapitalistiske systemet noensinne har sett, har det aldri vært et viktigere tidspunkt for å studere marxistisk filosofi. Langt fra å være tørr og akademisk, slik det er med offisiell filosofi i dag, danner våre filosofiske utsikter en uunnværlig veiledning til handling. Som Lenin påpekte, «uten revolusjonær teori kan det ikke være noen revolusjonær bevegelse». Denne boken bør derfor kjøpes, leses og studeres av alle som ønsker å kjempe for å gjøre en ende på dette råtne systemet. Det er en viktig håndbok for revolusjonære i dag.

Boken kan forhåndsbestilles her til rabattert pris frem til 18. september.

Bli med på boklanseringen!

For å markere utgivelsen av denne boken, inviterer Wellred Books deg til å bli med Alan Woods på en online boklansering den 26. september klokken 17.00 norsk tid.

Registrer deg gratis her, og få tilsendt en Zoom-lenke.

Under lanseringen vil forfatteren holde en presentasjon som vil forklare hvordan filosofien er et uunnværlig verktøy i kampen for den revolusjonære transformasjonen av samfunnet. Det blir også god tid til spørsmål og svar. Arrangementet vil være gratis å delta på, men vi ønsker donasjoner hjertelig velkomne. Deltakerne har også muligheten til å forhåndsbestille boken med billetten sin og få den tilsendt rett på døren så snart den er klar.