Koronaviruset og krisen: livestream i morgen (mandag 16.03) kl. 20:00

Fred Weston, redaktør av marxist.com, vil snakke om den pågående coronavirus-pandemien klokken 20:00 mandag 16. mars. Det kan ses via dette Facebook-arrangementet, og fra vår YouTube-kanal.

COVID-19 pandemien har provosert fram en alvorlig økonomisk og sosial krise. Aksjemarkedene har stupt, folk i panikk hamstrer varer, og myndighetene er sene med responsen. Den britiske statsministeren Boris Johnson har åpenlyst informert befolkningen: «dine kjære vil dø.»

Viruset er ikke årsaken, men bare utløseren for katastrofen, forberedt under den siste perioden med innstramminger og krise. Denne pandemien avslører råttenskapen i det kapitalistiske systemet og danner grunnlaget for et rasende tilbakeslag fra massene, som Fred vil forklare.